Gode tips til at vælge spil på nettet

 

Hjerterfri

Foto af Jogn Schnobrich
Med lidt gode tips i ærmet er det nemmere at vælge spil på nettet.  

Antallet af online spillere stiger år efter år. Flere og flere får øjnene op for de mange muligheder, der findes på nettet, og mængden af de online spil er da også talrige. Lige så er mængden af udbydere og med så mange muligheder kan det næsten synes svært at vælge både hvad og hvor man skal spille. Heldigvis er der hjælp at hente her med et par gode tips til at vælge spil på nettet, så man får de bedste spiloplevelser med.

Identificer de spil der fænger

Det første, der kan være værd at bruge lidt tid på, er at undersøge spillemarkedet og som en del af denne øvelse identificere, hvilke spil man er til. For eksempel kan det være, at man foretrækker klassiske kortspil såsom hjerterfri, mens nettet også byder på mange andre traditionelle kortspil. Det kan også være, at man foretrækker klassiske brætspil såsom for eksempel backgammon eller ludo. Også disse klassikere kan i dag findes i online versioner. Så findes der selvfølgelig alle de moderne spil såsom spillemaskiner i tusindvis af farver og temaer eller eSport-spil såsom for eksempel Fortnite, Counter-Strike, Dota 2, League of Legends og Fifa. Benævnelsen af alle disse spil tegner et meget godt billede af virkeligheden. Nemlig den, at der findes uendeligt mange typer spil på nettet, og her må man prøve sig lidt frem for at finde ud af, hvilke spil man hælder mest til.

Gå efter tilbud, rabatter og bonusser

Online kortspil
Foto af Brooke Cagle
Nettet bugner af gode spil, som kan bringe et smil frem på læben.

Det kan også være værd at holde sig spiludbydernes tilbud, rabatter og bonusser for øje, når man vælger spil på nettet. Ofte støder man eksempelvis på velkomstbonusser hos online casino, og disse kan være en god måde at teste en udbyders spil og sondere terrænet så at sige. Som regel er det nye spillere, der kan benytte sig af tilbuddet om en velkomstbonus. En velkomstbonus kan for eksempel tage form af en indbetalingsbonus. Det vil sige, at man indbetaler et beløb og får et ekstra beløb at spille for. Det kan dog også være, at man slet ikke behøver at indbetale noget. I stedet gives man som velkomstbonus et gratis beløb at spille for – et såkaldt free bet. Disse velkomstbonusser kan uanset deres form være alletiders måde at prøve spil af uden at man behøver ty til de helt store midler. Der findes endda sider på nettet, som sammenligner og vurderer tidens bedste bonusser. Disse sider kan bruges til at skabe et godt overblik over markedet, inden man vælger en udbyder.

Vælg en licenseret spiludbyder

Apropos valg af udbyder, så bør man uden tvivl gå efter en spiludbyder, som har de helt rigtige stempler og licenser. Vælger man en spiludbyder, som er godkendt og licenseret af den danske Spillemyndighed, kan man være sikker på, at udbyderen tilbyder fair og sikre spil. Med det menes der blandt andet, at der er et tilfældighedselement forbundet med udfaldet af de online spil, og at ens oplysninger som spiller opbevares fortroligt. Desuden holder Spillemyndigheden løbende øje med licenserede spiludbydere, og disse skal også afrapportere til myndigheden. Faktisk er det et krav, at alle som udbyder gevinstgivende spil i Danmark, har et licens fra Spillemyndigheden. Har en udbyder et licens fra Spillemyndigheden, vil det som regel fremgå meget tydeligt hos den pågældende udbyder. For det meste vil man kunne finde stemplet i bunden af udbyderens hjemmeside. På den måde burde det være ligetil og let at orientere sig og vide sig sikker på, at man har at gøre med en godkendt udbyder. Med disse licenser er markedet blevet trygt og sikkert at færdes på.

Det korte af det lange er, at det godt kan betale sig at gøre lidt forarbejde, inden man vælger spil på nettet. I stedet for blot at kaste sig over den første og den bedste udbyder af spil, kan det være en god idé at undersøge spillemarkedet og danne sig et overblik. Her bør man orientere sig, om hvilke spil der findes, hvilke tilbud og bonusser der udbydes samt om de pågældende udbydere har licens fra den rette myndighed. Dernæst kan man med en god følelse gå i gang med at nyde al nettets mangfoldige underholdning.

 

Comments are closed.