Hjerterfri – Spil det sjove kortspil her

Husk at ‘synes godt om’ Hjerterfri →

hjerterfri SPIL HJERTERFRI KORTSPIL PÅ NETTET

Prøv kræfter med det sjove kortspil Hjerterfri, der allerede var populært i Spanien og Frankrig i det 17. og 18. århundrede. Hjerterfri spilles med et standard kortspil med på 52 kort og er et spil, der er let at lære . Uanset dit niveau – fra nybegynder til avanceret, vil vores udgave af hjerterfrispillet sætte dine færdigheder på prøve. Dette gratis kortspil online kan spilles når som helst og indeholder tre computermodstandere, der holder dig på tæerne og giver dig den bedste spilleoplevelse 🙂

Der er mange muligheder for at spille kort på nettet. Og her tænker vi ikke nødvendigvis på de casinospil, som også er meget populære for tiden. Særlig populært er det at lægge kabaler på nettet. Hjemmesiden SpilKabale.dk er en af Danmarks mest populære kabalesider. Her finder du blandt andet den sjove og vanedannende 7-kabale. Hvis du bliver træt af at spille kort, så kan vi anvende Mahjong, som er et brætspil, der også man spilles online.
Hvis du bliver i tvivl om reglerne, så er der også hjælp at hente her på side. Se vores Hjerterfri regler 👍

hjerterfri PRØV OGSÅ VORES ANDRE SPIL

gratis hjerterfriPå SpilHjerterfri.dk har vi en række forskellige udgaver af kortspillet. Fælles for den alle er at du kan spille mod andre, som typisk er robotter, hvilket betyder at du altid har nogle at spille med. Og robotterne siger aldrig nej til endnu et spil Prøv også vores andre gratis hjerterfri spil:
Hjerterfrispil 1 |  Hjerterfrispil 2

hjerterfri KLOGT CITAT OM KORTSPIL

Her på SpilHjerterfri.dk elsker vi citater, da citater på en overraskende måde udtrykker livsvisdom og giver stof til eftertanke. Et citat er ofte en  original tanke eller livserfaring. Derfor bringer vi her et citat om kortspil. Hvis du kender et godt citat om kortspil så send det gerne til os.

Held er ikke at have de bedste kort. Ham, der er heldig, ved hvornår han skal rejse sig og gå hjem. John Day