Gratis Hjerterfri kortspil

Husk at ‘synes godt om’ Hjerterfri →

hjerterfri SÅDAN SPILLER DU GRATIS HJERTERFRI

Hjerterfri kortspil spilles i urets rækkefølge. Efterfølgende spillere skal spille et kort, der er det samme. Dette er kendt som at følge trop. Hvis de ikke har et kort, der er det samme, kan hjertespillere spille ethvert kort, de har. 

Du vil ikke have point i vores gratis hjerterfri spil! En ideel hånd er på 0 point. Spilleren, der tager stikket, starter den næste runde. Den førende spiller kan ikke starte med et hjerte, medmindre de kun har hjerter i hånden. Det betyder, at en spiller skal spille et hjerte, mens en anden kulør spilles. Hver runde af Hjerterfri slutter, når spillerne har afsluttet deres hænder. Når en spiller når 100 point, slutter spillet. Uanset hvilken spiller der har det MINDSTE antal point, vinder du!

Du kan læse meget mere om Hjerterfri regler her.

hjerterfri HJERTERFRI KAN SPILLES AF ALLE

Kortspillet Hjerterfri har udviklet sig gennem årene. Det stammer fra Spanien i 1700-tallet, og på engelsk kaldes det for Hearts. Kortspillet skal spilles af alle, og her på SpilHjerterfri.dk kan du spille med andre spillere på grund af kunstig intelligens.

Det er ligegyldigt om du er nybegynder eller ekspert – alle klan være med! Hvis du har mod på nye udfordringer, så er kabale et godt alternativ. Det kan også spilles online.

SpilKabale.dk er et godt sted at starte hvis du vil prøve at spille kabale online. Hvis du vil prøve et mere matematisk spil, så er spillet tænkespillet 2048 meget populært. Det er også muligt at spille 2048 online.

God fornøjelsen med Hjerterfri! Vi håber du vil få mange timers hyggeligt kortspil og besøge os lige så ofte du har mulighed for Husk at vi også har andre versioner af gratis Hjerterfri her på siden.

Prøv også: Hjerterfri 1 | Hjerterfri 2
gratis hjerterfri