Dette kan spillekort også bruges til


Kilde: Unsplash

Der findes mange grunde til hvorfor folk samler på spillekort, og for nogle mennesker er det endda blevet til en hobby. Ikke så mærkeligt når man tænker på nogle af de smukke og kreative design, man finder på spillekort af høj kvalitet.
Udover at bruge spillekort til diverse spil, så kan kortene faktisk bruges til meget andet. Her får du lidt inspiration til hvad kort ellers kan bruges til. Nogle af forslagene er kreative, mens andre måske er lidt fjollede. Læser du videre kan det være, at du falder over noget der også interesserer dig.

Tryllekunst

Hvis du allerede interesserer dig for tryllekunst, så er du sikkert allerede klar over, at spillekort er en vigtig komponent for mange tryllekunstnere. Måske tryllekunst er grunden til, at du selv ejer spillekort. Uanset hvad hører spillekort og tryllekunst sammen, og det kan faktisk være nyttigt at kende et par tricks. Det kan nemlig være en fed gimmick til en fest, hvis du lige hiver et kort trick ud af ærmet. Du skal dog ikke tro, at du kan imponere dine kæledyr med dine magiske evner, hvis det er dem der er dit publikum. En ny undersøgelse viser nemlig, at dyr ikke falder for kort tricks så nemt som mennesker gør. I hvert fald ikke fugle. Hvis du forventer grin og klapsalver bør du derfor holde dig til venner og familie, når du gerne vil vise dine nye kort trick frem.

Spådom

En af de ældste typer af spådom er dem der bruger spillekort. Om man tror på den slags eller ej, så er det stadig fascinerende, hvordan kort på den måde bliver koblet sammen med noget overnaturligt. Hvis det virkelig virker, kunne det også være nyttigt i mange henseender.
Kigger vi ned i krystalkuglen kunne det eksempelvis være sjovt at vide om man bliver rig og succesfuld, eller om man bliver gift eller ej. På samme måde kunne det være fedt at kende sportsresultater på forhånd. For eksempel om Danmark fortsætter deres gode stime ved at vinde EM i herrehåndbold til januar. Spørger man bookmakerne burde der dog være god chance for det, for hvis vi kigger på håndbold spil her i starten af efteråret, giver de odds 4.25 på at hive trofæet hjem. Danmark er dermed favoritter. Skal det lykkedes kræver det nok en Mikkel Hansen i topform, men mon ikke nok han skal være det. EM-slutrunden kan vise sig at blive en af de sidste for verdens bedste håndboldspiller, der fra næste sommer altså skifter til Aalborg Håndbold. Vi får selvfølgelig ikke svar på det før til januar, hvor slutrunden finder sted.


Kilde: Unsplash

Korthus

At bygge et korthus er ikke så nemt som det ser ud. Det kræver teknik og snilde, men hvis du øver dig nok, er det ikke umuligt at bygge flotte og imponerende korthuse. En amerikaner lykkedes engang med at bygge et hotel lavet ud af spillekort. Hotellet var over tre meter højt og mere end 10 meter langt. Det tog dog også halvanden måned, og han brugte 250 kg kort på det. Du behøver selvfølgelig ikke at gøre det så ekstremt, men muligheden er der altså for at bygge seværdige korthuse.
Det er egentligt fantastisk at tænke på, hvor mange anvendelsesmuligheder spillekort har. Med så mange ting at bruge spillekort til, er det ikke underligt at de har været med os i mange år. Ser vi ud i fremtiden finder folk sikkert også nye ting at bruge kortene til, og det er nok ikke et fænomen som kommer til at forsvinde lige foreløbigt.

Comments are closed.