Derfor er Hjerterfri så populært

Hjerterfri er et simpelt spil, og måske er det netop det, der har været med til at gøre det til et af de mest populære kortspil overhovedet. Spillet kræver dog lidt taktisk snilde, men ellers er det utroligt nemt at lære. Hjerterfri blev først rigtigt kendt, da Microsoft inkluderede spillet i deres styresystem sammen med andre spil som 7-kabale, men den dag i dag er spillet stadig utroligt populært, og det er det af flere årsager. 

Nemt at lære 

For det første er det et spil, som alle kan være med på. Det er meget nemt at lære, og derfor kan alle have glæde af at spille Hjerterfri. Det kan således være et fantastisk spil at få tiden til at gå med, mens man rejser eller sidder derhjemme i stuen. Det er desuden nemt tilgængeligt, da det kan downloades nemt og hurtigt på nettet, ligesom det også kan spilles med fysiske kort. 

Hjerterfri kan træne dine hjernemuskler 

De fleste der spiller kort, ved at det kan være en sjov måde at få tiden til at gå på, men få folk er klar over at kortspil som Hjerterfri, rent faktisk kan have en meget positiv effekt på din hjerne. På samme måde som sport og anden fysisk aktivitet er godt for kroppen, kan Hjerterfri være med til at træne hjernen til at blive endnu stærkere. 

I Hjerterfri er det nemlig specielt vigtigt at være i stand til at kunne tænke taktisk og langsigtet, og det kan derfor sammenlignes med en sportsgren som fodbold, hvor det ligeledes er vigtigt at have en klar taktik. Derfor har trænere i de forskellige ligaer et kæmpe ansvar, og vi har set stor succes i fodbold klubber, hvor den langsigtet taktik er velovervejet. Det er blandt andet trænere som Pep Guardiola, som har haft succes med sin taktik i Manchester City, der ikke bare vandt sidste års Premier League, men som også i år ligger som runner up favorit til vinde ligaen med odds 101.00, hvis man spørger bookmakere der tilbyder sportsvæddemål​​​​​​. Med den fokus på strategi, har Manchester city og Pep Guardiola, da også store forhåbninger om succes i Champions League. På samme måde er det vigtigt at have en klar taktik i Hjerterfri, hvis man gerne vil vinde. At spille hjerterfri kan derfor på samme måde som i fodbold udvikle din evne til at tænke taktisk, hvilket ikke bare gør dig bedre til spillet, men faktisk også hjælper dig i mange andre facetter af livet. For eksempel kan du blive bedre til at løse gængse opgaver, eller håndtere stressfyldte situationer. 

Bliv bedre til at huske 

I og med at Hjerterfri tvinger spilleren til at bruge hovedet, holder man hjernen i gang, og det kan have en positiv effekt på dit velvære. Således er det blevet bevist at spil så som Hjerterfri kan, være med til at forbedre din hukommelse, som kan gavne dig i fremtiden.   

 

Med andre ord kan du med gode grunde læne dig tilbage og spille en omgang Hjerterfri, da der som nævnt her er flere fordele ved at spille spillet.  

Comments are closed.